Програма

Програма 7-13 X 2022

8/10 20:00, Кинотека на Република Северна Македонија
КАКО ВО СТАРИТЕ ДЕНОВИ, реж. Конрад Аксинович, 2021

8/10 22:00, Кинотека на Република Северна Македонија
НОЌНИОТ ВОЗ, реж. Јежи Кавалерович, 1959

11/10 18:00, Кинотека на Република Северна Македонија
НИКОГАШ НЕ ПЛАЧАМ, реж. Пјотр Домалевски, 2020

12/10 20:00, Кинотека на Република Северна Македонија
ДРАГИ СОСЕДИ, реж. Михал Гжибовски, 2021

13/10 22:00, Кинотека на Република Северна Македонија
СТАВИ МУ КРАЈ И ЗАМИНИ ОД ОВОЈ ГРАД, реж. Мариуш Вилчињски, 2021

Програма 5-10 X 2022


7/10 10:00, Кинотека на Република Северна Македонија
ДЕТЕКТИВ БРУНО, реж. Магдалена Ниеќ, Мариуш Палеј, 2022

9/10 10:00, Кино Фросина, Младински Културен Центар
КАКО ВО СТАРИТЕ ДЕНОВИ, реж. Конрад Аксинович, 2021

wisła

ДИРЕКТОР НА ФЕСТИВАЛОТ

Małgorzata Szlagowska-Skulska
malgorzata@ear.com.pl

МЕНАЏЕР НА ПРОЕКТОТ

Anastazja Moshkovska
festiwal@ear.com.pl

КООРДИНАТОР НА ПРОГРАМАТА

Roksana Pietruczanis
roksana@ear.com.pl

Tel.

+48 22 523 41 18