Festivali i Filmit Polak "Visua" mbërrin në Shqipëri!

Do të shihemi për herë të parë në Tiranë, në kinemanë CINEPLEXX TEG (Tirana East Gate). Festivali i Filmit Polak do të mbahet 2-3. Tetor.
Një program i larmishëm i pret shikuesit, përfshirë prodhimet më të fundit polake, të njohura nga publiku polak dhe i huaj. Do të shfaqim për ju vepra të reja kinematografike dhe debutime të shkëlqyera, fituese të çmimeve kinematografike nga regjisorë puna e të cilëve njihet dhe vlerësohet në Poloni dhe në gjithë botën. Hyrja në të gjitha shfaqjet është falas.

Të gjitha informacionet mund të gjenden në FB Polish Film Festival „Vistula” dhe në Instagram vistula_festival. Ju ftojmë!

wisła

DREJTOR I FESTIVALIT

Małgorzata Szlagowska-Skulska
malgorzata@ear.com.pl

MENAXHER I PROJEKTIT

Anastazja Moshkovska
festiwal@ear.com.pl

KOORDINATOR I PROGRAMIT

Roksana Pietruczanis
roksana@ear.com.pl

SHTETE TË TJERA

www.festiwalwisla.pl