TIRANË

2 X – 3 X 2021
CINEPLEXX TEG
Tirana East Gate (TEG)

HYRJA FALAS

2 tetor, e shtune
14:00 - IKAR. LEGJENDA E MIETEK KOSZ
biografik, dramë, regjia Maciej Pieprzyca, 2019, 117 min
16:10 - SUPERNOVA
dramë sociale, regjia Bartosz Kruhlik, 2019, 78 min
17:45 - SA ME LARG NGA KËTU
dramë, regjia Piotr Domalewski, 2020, 96 min

3 tetor, e diel
14:00 - BLLOK FILMASH ME METRAZH TË SHKURTËR NGA STUDIO MUNKA
regjia Mateusz Lenart, Agata Puszcz, Tomasz Śliwiński, Marcin Mikulski, Stanisław Cuske 2019 – 2020, 113 min
16:10 - MËSIME DASHURIE
film dokumentar, regjia Małgorzata Goliszewska, Katarzyna Mateja, 2019, 74 min
17:45 - VRITE DHE IK NGA KY QYTET
film i animuar, regjia Mariusz Wilczyński, 2019, 88 min

wisła

DREJTOR I FESTIVALIT

Małgorzata Szlagowska-Skulska
malgorzata@ear.com.pl

MENAXHER I PROJEKTIT

Anastazja Moshkovska
festiwal@ear.com.pl

KOORDINATOR I PROGRAMIT

Roksana Pietruczanis
roksana@ear.com.pl

SHTETE TË TJERA

www.festiwalwisla.pl